Home > Nieuws > Winter Wonderland op De Hobbit

Winter Wonderland op De Hobbit

De winter is nog niet echt begonnen, maar op playground De Hobbit waren ze al in winterse sferen. Het speelplein werd vlak voor de Kerst voor een middag omgetoverd tot een Winter Wonderland.

Bijna elke woensdagmiddag organiseren Stichting Rijnstad en Sportbedrijf Arnhem activiteiten op playground De Hobbit in Malburgen. Dat varieert van sporten tot knutselen.

Tijdens de laatste woensdagmiddag van 2018 stond alles in het thema van de winter. Er waren allerlei leuke activiteiten bedacht voor de ruim 60 kinderen. Het was een gezellige drukte op het terrein, waar de winterse muziek uit de boxen klonk. Je kon onder andere meedoen met de rendierenstep-race, sneeuwballen vangen, skaten en ijshockey spelen. Ook aan de vogels werd gedacht. Met vogelzaad en vet werden er cupcakes gemaakt die je zo in de boom kan hangen. Omdat de echte sneeuw wegbleef, werd zelf een lokale sneeuwbui geregeld!

Erwtensoep eten, je eigen broodjes bakken boven een vuurtje, je kon aan de slag om allerlei lekkere kersthapjes te maken. En ze zelf opeten natuurlijk.

Vooral ‘Maak je eigen Olaf van marshmellows’ was een groot succes. Audrey: “Kijk, Olaf kan zwemmen.” Helaas smolt hij daarna weg in de kop chocolademelk.

SPORT VERSTERKT DE STAD!