Home > Nieuws > Wie maakte de mooiste sportfoto van 2018?

Wie maakte de mooiste sportfoto van 2018?

Tijdens het Arnhems Sportgala op 7 februari volgend jaar krijg je een kijkje in de bijzondere sportprestaties van afgelopen jaar. We zetten de sport- en supportsterren in het zonnetje. Er is ook aandacht voor de beste sportfoto van 2018. Wie wint ‘m dit jaar?

Iedereen kan daarvoor een foto insturen. Heb jij dus een mooie sportfoto gemaakt in Arnhem in 2018? Stuur het dan in! Je hebt nog een paar dagen de tijd. De inzendtermijn sluit op 31 december. Als de jury jouw foto kiest als een van de drie mooiste Arnhemse sportfoto’s van 2018, win je een mooie nieuwe camera!

Frank van Sportbedrijf Arnhem: “Er zijn al foto’s binnen, maar we verwachter er nog een aantal, zo aan het eind van het jaar. Een deskundige jury maakt uiteindelijk een keuze uit alle inzendingen. Zij kijken naar de technische insteek van de foto, maar ook naar de creativiteit. Het is dus niet zo dat alleen professionals een kans maken. De belangrijkste spelregels zijn dat de foto is genomen in 2018 en sport als onderwerp heeft. De foto is in Arnhem genomen of heeft een sterk verband met Arnhemse sport of sporters.”

Wat kun je winnen?
Kamera Express heeft 3 gloednieuwe camera’s ter beschikking gesteld voor de prijswinnaars:
1e: Canon Powershot SX70HS
2e: Go Pro Hero 7 Silver
3e: Fujifilm Finepix XP 130 sky blue.

De makers van alle ingezonden foto’s nodigen we uit voor het Arnhems Sportgala in het Stadstheater op donderdagavond 7 februari 2019, waar we de 3 winnaars bekend maken.

Wat moet je doen?
Stuur je foto in vóór 1 januari 2019. Upload je favoriete foto op www.sportinarnhem.nl/sportfoto. Je leest hier ook meer over de wedstrijdvoorwaarden en criteria.

SPORT VERSTERKT DE STAD!