Home > Nieuws > Run to remember freedom Inspiratieavond

Run to remember freedom Inspiratieavond

Er is op school veel te winnen met sporten en gezond bewegen. Wil je kinderen en jongeren op school ook een gelukkige en gezonde omgeving bieden? Zijn vrijheid, verbondenheid en samenwerking bij jou op school onderwerpen die er toe doen? Dan nodigen we je uit voor de Run to remember freedom inspiratieavond op woensdag 7 juni.

Op deze avond geven we je inspirerende voorbeelden om sport en bewegen een plek binnen je school te geven. Bijvoorbeeld door deelname aan de Bridge to Bridge. De Run to remember freedom is als beeldbepalend evenement jaarlijks de openingsactie van de herdenkingsweek, in de tweede week van september. Hiermee kun je als school een aantal relevante maatschappelijke doelen realiseren.

Een aantal scholen in Arnhem maakt sport en bewegen al met succes onderdeel van de dagelijkse onderwijspraktijk. Want veel meer dan alleen via bewegingsonderwijs kan sport en bewegen een bijdrage leveren aan de vitaliteit en leerprestaties van kinderen.

Woensdagvond 7 juni starten we om 17.30 uur met een lichte maaltijd tijdens de inloop en we sluiten om ongeveer 20.30 uur af met een drankje. Na een korte introductie gaan we in twee rondetafel sessies met elkaar in gesprek over de brede betekenis van sporten en bewegen in de school en deelname aan de Bridge to Bridge run.

Heb je interesse om te komen? Meld je dan  voor 29 mei aan, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Neem gerust iemand mee. De inspiratieavond vindt plaats bij Rabobank Arnhem en Omstreken, Mr. Stikkerstraat 11 in Arnhem.

We hopen je te zien op 7 juni! Sportieve groet namens het bestuur van de Stichting Rabobank Bridge to Bridge Arnhem, Sportbedrijf Arnhem en Rabobank Arnhem en Omstreken.

Geert Geurken, Remko Meek, Richard Kaper

SPORT VERSTERKT DE STAD!