Home > Nieuws > Reserveer je sportruimte of koop je zwemkaartje online

Reserveer je sportruimte of koop je zwemkaartje online

Wat kun je allemaal online reserveren of kopen?

In de sporthallen:

In het zwembad:

Maak een Mijn Sportbedrijf-account aan

Het enige wat je nodig hebt is een Mijn Sportbedrijf-account. Ga naar Mijn Sportbedrijf, rechtsboven op deze site, klik erop en maak je account aan. Je kunt ook direct onze portal bezoeken. Met je Mijn Sportbedrijf-account kun je inloggen op al onze drie websites: Sportbedrijf Arnhem, sport in Arnhem en zwemmen in Arnhem.

Om je te helpen hebben we een handleiding toegevoegd. Lukt het niet? Neem contact met ons op via 026 – 377 5757 of ga langs bij de kassa van zwembad De Grote Koppel of Valkenhuizen.

Let op!

  • Heb je al een Mijn Sportbedrijf-account omdat je kind op zwemles zit? Dan hoef je niks te doen. Je hebt dan al toegang tot de online producten.
SPORT VERSTERKT DE STAD!