Home > Over ons > Stage en afstuderen > Innovatieve stages in sport en marketing

Innovatieve stages in sport en marketing

De sportwereld verandert: sporten worden individueler en diverser, worden ondersteund door sensoren en meer in de openbare ruimte. Sportbedrijf Arnhem gaat mee in deze verandering en zoekt hiervoor stagiairs. Heb je verstand van sport en bewegen, bedrijfskunde en/of marketing, dan dagen we je uit. Laat ons weten waarom we jou moeten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek

Onze stageopdrachten

In januari/februari 2019 maken we een team van 3e-jaars stagiairs, die samen gaan werken aan diverse concepten en producten. Je kunt daarbij denken aan:

  • Arnhem is in 2021 host city van de European Company Games, een internationaal sporttoernooi voor medewerkers van bedrijven. In de aanloop willen we bedrijfssport in de regio opnieuw op de kaart zetten. De marktvraag, testen en aanpassen staan hierbij centraal.
  • Sportcentrum Valkenhuizen is de grootste overdekte binnensportaccommodatie van Nederland. We willen groeien in de markt van sportevenementen en willen deze markt en de concurrenten in beeld brengen.
  • Onze Sportkaarten zijn in Arnhem een succes. Dit willen we in een zeer korte periode landelijk uitrollen.
  • Leefstijlcoaching Steeds meer mensen kiezen voor een gezondere leefstijl. Zorgverzekeraars nemen het op in het basispakket, bedrijven vinden vitale medewerkers steeds belangrijker en creëren hier aanbod voor. Wij ontwikkelen concepten om hierop in te spelen.

 Over de stages

  • Je gaat werken op de afdeling Innovatie en Ontwikkeling van Sportbedrijf Arnhem. Deze relatief nieuwe afdeling houdt zich bezig met events, marketingcommunicatie en klantenservice.
  • Je gaat voor een deel aan de slag met de opdracht van je keuze, maar zeker ook met de andere opdrachten.
  • Je gaat werken in een team van stagiairs en professionals. Soms alleen, vaak in groepjes van wisselende samenstelling. Onderling verdelen we de taken voor een optimale leerervaring.

We zoeken

  • Stagiairs die deel uit willen maken van een team en het tof vinden om samen oplossingen te zoeken.
  • Stagiairs die flexibel en handson aan de slag willen.
  • Stagiairs die graag aan de slag willen met methoden als growth hacking, lean startup en design thinking.

Reageren

Reageer uiterlijk 31 december via het formulier op onze site. In de tweede week van januari zijn de kennismakingsgesprekken in Arnhem.

Voor meer informatie over de stages bel je met Thijs Laseur (06 2539 7894) of Mark Debets (06 5251 3506).

SPORT VERSTERKT DE STAD!