Home > Nieuws > Nieuwe DJ in zwembad De Grote Koppel

Nieuwe DJ in zwembad De Grote Koppel

Lichten gedempt, muziek aan! Sinds 19 oktober bepaalt Shelley, alias DJ Sincere, de sfeer bij het discozwemmen in De Grote Koppel. Via een battle is zij gekozen als nieuwe dj.

Een korte kennismaking

“Voor de zomervakantie werd ik via een buurvrouw getagd in de oproep voor een nieuwe dj bij De Koppel. Ik ben pas een jaar bezig en had alleen nog maar ervaring op eigen feestjes. Dit leek me dus een goede kans om meer ervaring op te doen en wat naamsbekendheid op te bouwen. De Grote Koppel is een leuke plek om te draaien. Je staat een beetje boven het water en kijkt zo op het publiek. Het is wel een beetje warm, maar dat went wel denk ik. Als ik voor publiek draai, kijk ik altijd hoe de sfeer is en draai vooral op gevoel. Het gaat er om dat zij een leuke avond hebben. Ik heb mijn eigen smaak (hardstyle en ook ’70, ’80 en ’90), maar die dring ik niet op. Het gaat toch om wat het publiek wil horen. Bij discozwemmen zijn de kinderen gemiddeld tussen de 8 en 12 jaar, die luisteren graag naar Nederlandse Urban, zoals Lil Kleine, Sevn Alias of Ronnie Flex. Dat vind ik zelf trouwens ook hele lekkere muziek. Wat mijn droom is? Ik zou best wel een keer op een festival willen staan, maar of dat ooit gaat lukken? Ik werk nu full-time in de zaak van mijn vader en wil dat bedrijf later overnemen. DJ zijn zie ik ook vooral als een hele leuke hobby. Maar dan wel een hobby die ik heel goed wil doen.”

Op vrijdag 19 oktober is het nieuwe seizoen voor discozwemmen in De Grote Koppel van start gegaan.  Check de website Zwemmen in Arnhem voor alle data en thema’s van de disco-avonden. Je koopt hier ook eenvoudig online je kaartje!

SPORT VERSTERKT DE STAD!