Home > Mijn verhaal

Mijn verhaal

Goede sponsors

Voor mijn sportvereniging was het lastig om goede sponsors te vinden. Het Sportbedrijf hielp met praktische tips. Eindelijk staat er weer een sponsornaam op ons shirt.

Binnenkort online reserveren

“Ik huur regelmatig squashruimte bij Sportbedrijf Arnhem en dat bevalt me prima. Binnenkort kan dat zelfs online. Helemaal handig, want dan kan ik ook ’s avonds en in het weekend mijn baan reserveren.”

Trots op mijn uitverkiezing

Anna is 13 jaar en werd tot Sporttalent van het jaar gekozen tijdens de Arnhemse sportverkiezing. “Ik doe aan voetbal en hardlopen. Ik vind beide sporten zo leuk, ik kan niet kiezen. Het meest trots ben ik op de gouden medaille van het Nederlands Kampioenschap Cross. En ik heb het Nederlands Techniek Kampioenschap voetbal gewonnen, dat was ook cool!”

 

 

Jeanette

Kom in beweging, dicht bij huis

“Mensen die een beweegactiviteit zoeken of juist willen aanbieden, weten vaak niet waar ze met hun vraag naar toe kunnen. Als coördinator van seniorensport kan ik helpen om in beweging te komen, juist in je eigen wijk.” Wil je meer weten over sport- en beweegmogelijkheden voor senioren, ga naar de speciale pagina.

SPORT VERSTERKT DE STAD!