Home > Nieuws > Arnhems Sportgala 27 februari

Arnhems Sportgala 27 februari

Kom ook naar het Arnhems Sportgala

Op dinsdag 27 februari is het Arnhems Sportgala. Een avond waarbij we terugkijken op het sportjaar 2017. Tijdens dit jaarlijkse feest voor de sport in Arnhem worden de prijzen voor de Sport-Ster, Support-ster en sportfoto van het jaar uitgereikt.

Het sportgala is ook de aftrap voor Arnhem als European City of Sport. Naast de uitreikingen is de avond een mix van interviews, spectaculair entertainment en Peter Heerschop als special guest.  We nodigen je graag uit hierbij aanwezig te zijn.

De avond in Stadstheater Arnhem (Velperbinnensingel 10) begint om 19.45 uur. Vanaf 18.45 uur staat de koffie voor je klaar. Het officiële programma is rond 21.15 ten einde. Het is een sportgala, maar je hoeft niet in gala kleding te verschijnen. Feestelijke kleding is voldoende.

Wil je erbij zijn? Meld je aan.

Genomineerde sporters

Arnhemmers hebben hun Sport-ster kunnen voordragen. Er waren meer dan 130 inzendingen. Een deskundige jury kiest uit de top 10 de winnaar, die bekend wordt gemaakt tijdens het sportgala. Bij de genomineerden zit onder meer Vitesse, vanwege de historische bekerwinst. Dafne Schippers is genomineerd vanwege haar medailles op de 100 en 200 meter tijdens het WK. In het jaar van het aangepast sporten is het mooi dat ook parasnowboarder Chris Vos en paraskiër Jeroen Kampschreur de top 10 hebben gehaald.

De top 10 van genomineerde sporters in willekeurige volgorde is: Frank Futselaar (atletiek), Gayle Mahulette (badminton), Dafne schippers (atletiek), Vitesse (voetbal), Chidel Cecilia (atletiek), Evert Scheltinga (triatlon), Chris Vos (parasnowboarden), Jeroen Kampschreur (paraskiën), Frank de Wit (judo) en Shanne Braspennincx (baanwielrennen).

 

 

SPORT VERSTERKT DE STAD!